Uw veelzijdige autoschadeservice in Amstelveen

Autoschade, daar wilt u snel vanaf. De monteurs van Autoschadeservice Poort in Amstelveen helpen u daar graag bij. Grote of kleine reparaties, schadetaxatie, uitdeuken of spuiten? Wij fiksen uw auto snel, efficiënt en voor een redelijke prijs. Daarbij helpen wij u ook bij de afhandeling met de verzekering en indien nodig kunt u gebruikmaken van een gratis leenauto.

Neem contact met ons op

Plaatwerk

nieuw plaatwerk auto

Als uw auto door een ongeval gedeukt is, kunnen onze plaatwerkers de gedeukte gedeeltes weer terug naar hun originele vorm brengen. Is uitdeuken niet mogelijk, dan vervangen we de beschadigde onderdelen met nieuw, passend materiaal zodat uw auto er weer netjes uitziet.

Richtwerk

Richtwerk voor auto

Bij forse autoschade kan het zijn dat de carrosserie ontzet is. In dat geval kunnen wij door richtwerk met grote precisie constateren of uw auto nog voldoet aan de gestelde fabrieks- en veiligheidsnormen. Benodigde correcties kunnen we direct uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt.

Schadetaxatie

Zelfs een klein ongeval kan een voertuig grotere schade toebrengen dan u op het eerste gezicht kunt zien. Tijdens een grondige inspectie stellen wij voor u een professionele schadetaxatie op. Vervolgens handelen we de schade af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ruitschade

Onderneem altijd snel actie als u een barst in uw voor- of achterruit heeft. Als u niets doet, kan de scheur door schokken of temperatuurverschillen groter worden en moet u uiteindelijk uw hele voorruit laten vervangen. Voorkom verdere schade en laat ons uw ruit tijdig repareren.

Autodeuk

Restylen

U heeft het vast wel eens meegemaakt: kleine deukjes door een fikse hagelbui of dat gemiste paaltje. Die deuken kunt u tegenwoordig laten restylen: uitdeuken zonder spuiten. Zonder de lak aan te tasten, brengen wij de deuk voorzichtig terug tot u er niets meer van ziet. Ook bij grotere deuken is restylen vaak heel goed mogelijk.

reparatie auto

Spuitwerk

Reparatie aan de lak of gewoon zin in een andere kleur? Dat kan! Met een professionele en uitgebreide oppervlaktebehandeling leggen wij een goede basis voor de nieuwe lak zodat u auto er lang mooi uit blijft zien. Naast auto’s kunnen wij ook scooters en brommers spuiten. Informeer naar alle mogelijkheden.

Kunststofreparatie

Kunststof onderdelen hoeven bij beschadiging niet altijd vervangen te worden. Reparatie aan de grille of de bumpers is vaak goed mogelijk. Gaten, scheuren, krassen en deuken kunnen wij dusdanig herstellen zodat er niets meer van te zien is. Zo hoeft u geen nieuwe onderdelen aan te schaffen.

Vespa herstel

Autoschadeservice Poort biedt u ook reparatie van scooters en brommers. Wij zijn gespecialiseerd in Vespa schadeherstel, maar repareren en spuiten tevens scooters of brommers van andere merken. Meer weten? Neem contact met ons op.